11.11.2016: ΧΙΛΑΡΥ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ & ΤΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΠΡΟΦΕΦΥΡΩΜΑΤΑ

του Παναγιώτη Αποστόλου*

Σήμερα αισθανόμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την πανηγυρική εκλογή στην Προεδρείατων ΗΠΑ του Ντόναλντ Τραμπ. Γιατί, εδώ και κάποιους μήνες  διατυμπανίζαμε σε όλους τους τόνους πως η πρόβλεψή μας ήταν ότι θα εκλεγεί ο Ντόναλντ   Τραμπ. Κόντρα   σε   όλες   τις   δημοσκοπήσεις   που δημιουργούσαν κλίμα σαρωτικής   νίκης της Χίλαρι   Κλίντον.  Στο εσωτερικό των ΗΠΑ, όταν όλο το τραστ των μεγάλων εφημερίδων και των τηλεοπτικών σταθμών προπαγάνδιζαν τη νίκη της Χίλαρι Κλίντον, αλλά και στο εξωτερικό και δη σε χώρεςτης ΕΕ όπου θεωρούσαν σίγουρη τη νίκη της και επένδυαν επάνω σε αυτή. Όπως επί παραδείγματι στην Ελλάδα που όλα τα κοινοβουλευτικά  κόμματα πλην “Χρυσής Αυγής” έβγαζαν αφρούς από το στόμα τους για την επικείμενη νίκη της Χίλαρι Κλίντον.

11.11.2016: ΠΑΙΔΙΑ, ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ....

του Μιχαήλ Στυλιανού*

Λοιπόν, σ υ λ λ υ π η τ ή ρ ι α! Συλλυπητήρια κατ’ αρχήν στους Ελλαδίτες «ενημερωτές της κοινής γνώμης», παρουσιαστές και παρουσιάστριες της TV, ανταποκριτές, αρθρογράφους, σχολιαστές και αναλυτές του συνόλου των ΜΜΕ, που ποντάρισαν και τα ρέστα τους (σε μόρφωση, κρίση, επαγγελματική δεοντολογία και εθνική αξιοπρέπεια), λειτουργώντας ως εκλογικοί ατζέντηδες της Χίλλαρυ Κλίντον, και  περιλούζοντας με χλευασμό τον αντίπαλό της. Και αυτό σ’ όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, χωρίς ενδοιασμούς και επιφύλαξη, με ακατανόητο προσωπικό πάθος και προφανώς ανυποψίαστοι για την γελοιότητα να πιθηκίζουν -στη λάθος χώρα- την  αυτοκαταστροφική εξωνημένη δημοσιογραφία, και τον άσεμνο προπαγανδιστικό λόγο και γραφή των Αμερικανών σύντεχνών τους.

01.11.2016: ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ > ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ

Το κατωτέρω άρθρο του σοφού και πατριώτη Αμερικανού πανεπιστημιακού και βετεράνου της πολιτικής και δημοσιογραφίας Paul Craig Roberts, όπως και άλλων ίσης υπερκομματικής εγκυρότητας και αξίας που  πρέπει να ακολουθήσουν (κατά το απομένον διάστημα μέχρι τις παγκόσμιας κρισιμότητας αμερικανικές εκλογές), μεταφράζεται  ως συμβολή σε μιαν ελάχιστη θεραπεία της πνευματικής αβιταμίνωσης που προκαλεί αναπόφευκτα στο ελληνικό κοινό η αποκλειστική σίτισή του (από τα ιθαγενή ΜΜΕ) με τα αποφάγια των προπαγανδιστικών πιάτων CNN, FOX NEWS, BBC, Deutche Welle, New York Times, Washington Post κτλ, για την εκλογή της Hillary Clinton. Ιδού τι γράφει o Paul Craig Roberts:

 

01.11.2016: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ & ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

του Λεωνίδα Αποσκίτη*

Ο Ζόλταν Πογκάτσα (Zoltán Pogátsa) είναι ένας Ούγγρος λέκτορας Πολιτικής Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Ουγγαρίας. Ο εν λόγω καθηγητής, αφού μελέτησε επί τουλάχιστον έναν χρόνο την ελληνική κρίση, εξέδωσε ένα σχετικό βιβλίο το 2014, όπου διαλύει όλους τους πολιτισμικούς και οικονομικούς μύθους που έχουν καλλιεργηθεί στην Δύση σχετικά με τα αίτιά της αλλά και για τους ίδιους τους Έλληνες ως λαό. Το βιβλίο του είναι σχεδόν άγνωστο στην Ελλάδα, όπως και ο ίδιος, και καμμία αναφορά σ' αυτόν και το έργο του δεν γίνεται επί δύο χρόνια, τόσο από το ακαδημαϊκό όσο και από το δημοσιογραφικό κατεστημένο του μνημονιακού Ελλαδιστάν...

01.11.2016: ΕΡΝΤΟΓΑΝ > ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

“Που το πάει ο Ερντογάν” είναι το ερώτημα που απασχολεί τους τελευταίους μήνες,όχι μόνο την Ελλάδα αλλά όλο κόσμο. Κι αν κρίνουμε με τα θέματα στα οποία δίνουν προτεραιότητα οι πρωταγωνιστές της πολιτικής στην Ελλάδα θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι η Ελλάδα -σε επίπεδο εξουσίας- ασχολείται μάλλον λιγότερο από τον υπόλοιπο κόσμο. Οι Έλληνες πολίτες ωστόσο ανησυχούν πολύ και καλά κάνουν. Η κατάσταση είναι απρόβλεπτη και ο Ερντογάν δείχνει να γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος. Αναλύσεις πολλές από πολλούς. Το Militaire.gr απευθύνθηκε σ΄ έναν άνθρωπο που γνωρίζει την Τουρκία όσο λίγοι. Ο Χρήστος Μηνάγιας, αρθρογράφος-αναλυτής  και συγγραφέας που ασχολείται αποκλειστικά με την Τουρκία, απαντά σε ερωτήματα που έχουμε νομίζουμε όλοι μας.

06.10.2016: O ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΩΝ ''ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ'' ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΤΟ ΕΛΚΕΔΑ
06.10.2016: Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΑΝΕΛ Μ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΕΛΚΕΔΑ
You are here: Home