11.10.2017: TI AΛΗΘΙΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΖΩΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ...

του Φοίβου Κλόκκαρη*

Με βάση τον σκελετό λύσης του Κυπριακού, που συμφωνήθηκε με το κοινό ανακοινωθέν της 11 Φεβρουαρίου 2014 και τις συγκλίσεις και προτάσεις στα κεφάλαια, που συζητούνται για την Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία (ΔΔΟ), οικοδομείται ένα εκτρωματικό κράτος υπό την κηδεμονία της Τουρκίας, το οποίο θα καταλύσει την Κυπριακή Δημοκρατία (ΚΔ). Ένα εκτρωματοκό κράτος οικοδομημένο σε σαθρά θεμέλια, αφού θα παραβιάζει τις αρχές της λειτουργικότητας, δημοκρατικότητας και ασφάλειας όπως καταγράφεται πιο κάτω:

07.09.2017: ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΠOΙΚΙΣΜΟΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ

 

του Φοίβου Κλόκκαρη*

Η Τουρκία, μετά την εισβολή του 1974 στην Κύπρο, προχώρησε στην δημογραφική αλλοίωση των κατεχομένων περιοχών, με την εκρίζωση του ελληνικού στοιχείου, που αποτελούσε την συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων και με τη μαζική μεταφορά Τούρκων εποίκων από την Τουρκία. Σήμερα οι έποικοι, είναι πλειοψηφία έναντι των Τουρκοκυπρίων. Παράλληλα προχώρησε συστηματικά και στην εξάρτηση της «ΤΔΒΚ», της υποτελούς διοίκησης που εγκατέστησε παράνομα στην κατεχόμενη περιοχή, με διμερείς συμφωνίες και δράσεις σε όλους τους τομείς (πολιτικό, διοικητικό, οικονομικό, εμπορικό, ενεργειακό, φυσικών πόρων κτλ). Σήμερα η «ΤΔΒΚ» λειτουργεί ως οιονεί τουρκική επαρχία.

10.07.2017: ΑΥΤΟΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΟΡΘΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

Aποκαλυπτικές λεπτομέρειες από το Pronews, για το παρασκήνιο που οδήγησε σε ναυάγιο στις ελβετικές Άλπεις, και σώθηκε η Κύπρος: Ο Ερντογάν ήταν αυτός που πήρε την τελική απόφαση στη διάρκεια του δραματικού δείπνου, που τελείωσε στις 2 το πρωί (τοπική ώρα) της Παρασκευής, με την κατάρρευση των συνομιλιών, όταν κατάλαβε ότι η Ελλάδα δεν είχε πέσει στην παγίδα και ο Κοτζιάς δεν ήταν διατεθειμένος να δώσει γη και ύδωρ στους Τούρκους. Όταν έγινε γνωστή η τουρκική απόφαση, οι παρευρισκόμενοι στο δείπνο πάγωσαν, καθώς είχαν προηγηθεί οι πολύ οδυνηρές υποχωρήσεις του προέδρου της Κύπρου Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος παραχωρούσε στην Τουρκία δικαιώματα εις βάρος των συμφερόντων του κυπριακού λαού...

23.08.2017: Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ

 του Δημήτρη Γεωργόπουλου*

Την οργανική ενότητα της επίθεσης κατά, και του προγράμματος καταστροφής/υποδούλωσης του ελληνικού λαού και στην Ελλάδα (με οικονομικά μέσα) και στην Κύπρο (με γεωπολιτικά), επιχειρεί να αναδείξει το νέο βιβλίο του δημοσιογράφου Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου «Η Κύπρος στο Στόχαστρο» που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ινφογνώμων. Ο συγγραφέας υπογραμμίζει μάλιστα ότι, τόσο το σχέδιο Ανάν για την Κύπρο (βάση των συνομιλιών της Γενεύης για το Κυπριακό), όσο και η Δανειακή Σύμβαση της Ελλάδας συνετάγησαν από το ίδιο δικηγορικό γραφείο του Λονδίνου! Κάνει,δε, λόγο για «κυπριακό γεωπολιτικό πείραμα» που έρχεται ως συνέχεια και ολοκλήρωση του «ελληνικού οικονομικού πειράματος».

03.07.2017: ΚΥΠΡΟΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!

 Ο στόχος της νέας Διάσκεψης για την Κύπρο, που ήδη τρέχει στο απομονωμένο θέρετρο Crans-Montana, είναι τελικά η λύση; Μάλλον όχι, όσο και αν προσπαθούν οι πρωταγωνιστές να καμώνονται ότι δήθεν δεν γνωρίζουν. Οι Βρετανοί, λοιπόν, σε συνεργασία με τον Νορβηγό Έσπεν Μπαρθ Άιντα, και τους Αμερικανούς γραφειοκράτες, που παραμένουν στο παρελθόν χωρίς να έχουν συνειδητοποιήσει ότι άλλαξε κυβέρνηση η Αμερική, και απλά ακολουθούν, έχουν σχεδιάσει αυτή τη Διάσκεψη για άλλους λόγους...

14.09.2017: Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ (ΠΗΓΗ: ΤasTV/Πέλλα)
27.09.2017: Ο Καθηγ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΓΙΑΛΛΟΥΡΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ
You are here: Home