21.09.2016: ΧΑΟΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Χάος επικρατεί εσχάτως στην Λέσβο. Αλλοδαποί έβαλαν φωτιά στο Κέντρο Παραμονής (κάποιοι τα ονομάζουν "δομή φιλοξενίας"!) εγκαταλείποντας την περίφημη "δομή" για να ξεχυθούν στους δρόμους. Το νησί βρίσκεται πρακτικά υπό κατάληψη, κάτι το αδιανόητο ακόμη και ως σενάριο βιβλίου φαντασίας πριν από μερικά χρόνια. Στις φλόγες έχει τυλιχθεί το hot spot της Μόριας με αποτέλεσμα οι χιλιάδες μετανάστες που φιλοξενούνταν εκεί να έχουν απομακρυνθεί. Είχαν προηγηθεί άγρια επεισόδια μέσα στον καταυλισμό  με συγκρούσεις μεταξύ ομάδων διαφορετικών εθνοτήτων. 

19.09.2016: ΑΛΛΑΧ -0Υ-ΑΚΜΠΑΡ!

του Χρήστου Γούδη*

Το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες δεν είναι οι λαθρομετανάστες. Είναι οι ξενόδουλοι του τόπου τούτου, η ξενοδουλεία τους και τα ξενοδουλικά τους κόμματα και τηλεαποκόμματα των μέσων μαζικής διαβουκόλησης. Θρασύτατοι και αναίσχυντοι ξενοδουλάρχοντες ψέγουν τους γονιούς των λαϊκών τάξεων γιατί δεν επιθυμούν την υποβάθμιση των δημόσιων σχολείων των παιδιών τους και τον επαπειλούμενο εξισλαμισμό της χώρας τους, την στιγμή που όλοι αυτοί οι κερατάρχοντες και οι σουργελαρχόντισσες στέλνουν τα δικά τους βιολογικά παράγωγα σε ιδιωτικά σχολεία, προστατευμένα από την «λαϊκή μπόχα», πιστοί στην αριστερή τους αδιάντροπη υποκρισία...

26.05.2016: ΓΕΡΜΑΝΙΑ > Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ

Αλλοπρόσαλλη και δίχως στόχευση φαίνεται πως είναι η μεταναστευτική πολιτική της Γερμανίας, όπου η καγκελάριος Μέρκελ προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στα φοβικά αισθήματα μεγάλου μέρους της κοινής γνώμης από τη μια, και την ανάγκη ορθολογικής πολιτικής από την άλλη. Συνολικά η Ευρώπη φαίνεται να μην θέλει να «σπάσει αυγά» στο μεταναστευτικό, με ισχυρότερη απόδειξη την κατάσταση που μήνες τώρα βιώνει η χώρα μας, την οποία κάποιοι στην ΕΕ ευχαρίστως θα προόριζαν για «αποθήκη ψυχών». Θα ήταν υπερβολή να χαρακτήριζε κάποιος επικίνδυνη την γερμανική πολιτική στο προσφυγικό;

07.09.2016: ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

του Νότη Μαριά*

Με το προσφυγικό να βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας τόσο στην επερχόμενη συνάντηση στην Ρόδο στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου, όπου επτά Υπουργοί Εξωτερικών Ευρωπαϊκών χωρών θα συναντήσουν επτά ομολόγους τους από την Μέση Ανατολή και την Αφρική, όσο και στην πολυαναμενόμενη συνάντηση των ηγετών του Ευρωπαϊκού Νότου που θα γίνει στην Αθήνα στις 9 Σεπτεμβρίου, είναι ευκαιρία όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και ιδιαίτερα οι «εταίροι» μας στη Ε.Ε.  καθώς και η ίδια η Ελληνική κυβέρνηση. Όπως έχουμε  τονίσει επανειλημμένα το τελευταίο διάστημα, το κλειδί στην εκτόνωση της προσφυγικής κρίσης βρίσκεται προς το παρόν στην επίσπευση της εφαρμογής των μετεγκαταστάσεων προσφύγων από Ελλάδα και Ιταλία προς άλλες χώρες μέλη της Ε.Ε, μετεγκαταταστάσεις  που ήδη συμφωνήθηκαν  από τον Σεπτέμβριο του 2015.

09.04.2016: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ - ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ!

του Ευριπίδη Μπίλλη*

Εδώ που έφτασε η κατάσταση, ούτε το άνοιγμα της Βαλκανικής οδού λύνει το πρόβλημα, ούτε είναι δυνατή η απέλαση από την Ελλάδα των σκορπισμένων παντού εκατοντάδων χιλιάδων οικονομικών μεταναστών. Γιατί ακόμα και αν ήταν δυνατή, θα έδιωχνες έναν, και δύο θα έστελνε ο χαλίφης Ερντογάν,  από τα εκατομμύρια που ήδη υπάρχουν και προστρέχουν συνεχώς εκεί, προσκαλούμενοι ή όχι. Ούτε βεβαίως η αστεία αποστολή Ελλήνων παρατηρητών στην Τουρκία για να επιτηρούν δήθεν περίπου 1.000 χιλιόμετρα των ακτών της Μικράς Ασίας κτλ, λύνει το πρόβλημα. Μία λογική και μοναδική λύση υπάρχει για να σωθεί  ο Ελληνισμός. 

Subcategories

14.09.2017: Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ (ΠΗΓΗ: ΤasTV/Πέλλα)
27.09.2017: Ο Καθηγ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΓΙΑΛΛΟΥΡΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ
You are here: Home