03.02.2011: ΕΛΛΑΔΑ > ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ, ΜΕΝΕΙ...

Αύξηση στην παράνομη είσοδο και παραμονή αλλοδαπών στη χώρα μας παρατηρήθηκε το 2010 σε σχέση με το 2009, σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας. Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από τις συλλήψεις που έγιναν τόσο από τις αστυνομικές υπηρεσίες όσο και από το Λιμενικό. Συγκεκριμένα, το 2010 συνελήφθησαν συνολικά 132.524 λαθρομετανάστες έναντι 126.145 το 2009. Αντίστοιχα, το 2010 συνελήφθησαν 1.150 διακινητές λαθρομεταναστών έναντι 1.716 το 2009.

03.08.2012: NA ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

To αστείο με τη μεταναστευτική πολιτική, που χρόνια τώρα δεν υπάρχει, πρέπει να τελειώνει. Και το λέμε αυτό διαβάζοντας τις δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που επιτίθεται στην κυβέρνηση αλλά και την απάντηση της τελευταίας στις επικρίσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέξης Τσίπρας και η παρέα του έχει επιλέξει τον εύκολο ρόλο του θεατή. Βλέπει τα πάντα από απόσταση, δεν απλώνει το χέρι εκεί που κάνεi ''τζίζ'' και κρίνει επί παντός του επιστητού χωρίς να μπορεί να δώσει μια ουσιαστική πρόταση – λύση. Έτσι έκανε και με το μεταναστευτικό.

04.03.2011: ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ''ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ'' ΝΟΜΟΣ

του Ιωάννη Πετρίδη

Mπροστά στο οικονομικό αδιέξοδο που οδήγησε τη χώρα η δηλητηριώδης συνταγή του ΔΝΤ, έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα το σχέδιο νόμου «περί καταπολέμησης ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του Ποινικού Δικαίου». Όλο το ζουμί της υπόθεσης είναι το άρθρο 3, όπου οι σχετικές πρόνοιες του νόμου ποινικοποιούν ''διακρίσεις'' με αφορμή χρώμα, θρησκεία, εθνική καταγωγή, αλλά και τον γενετήσιο προσανατολισμό. Βρισκόμαστε μήπως μπροστά σε μια ποινικοποίηση του υγιούς πατριωτισμού, αλλά και γενικότερα της ελευθερίας έκφρασης;

04.01.2011: ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παρακολουθούμε από καιρό την εξέλιξη μπροστά στα μάτια μας μιας απίστευτης ιστορίας: τη συστηματική εθνική αποδόμηση και τον εποικισμό της Ελλάδας. Το κράτος που έχει υποχρέωση από το Σύνταγμα να υπερασπίζει και να προστατεύει τον Ελληνικό λαό, την εθνική του ταυτότητα και το μέλλον του, μέσα στα νόμιμα σύνορα της επικράτειάς του, τηρεί μια στάση που προκαλεί πολλά ερωτηματικά.

04.04.2016: AΠO EIΔOMENH, YEMENH - ΝΟΝΟΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ!

Ας πούμε αλήθειες: Η Τουρκία είναι αυτή που κρατάει τη στρόφιγγα των λαθρομεταναστών και των προσφύγων και τους διακινεί κατά το δοκούν, έχοντας έναν και μοναδικό στόχο: Αφενός να αλλοιώσει τον ελληνικό πληθυσμό και αφετέρου να προκαλέσει ανάφλεξη στα Βαλκάνια. Ανάφλεξη την οποία θα σπεύσει να εκμεταλλευτεί με την επιρροή που ήδη ασκεί. Το σχέδιό της αυτό “σπρώχνουν” και συγκεκριμένες ΜΚΟ που ελέγχονται από την ΜΙΤ, και που στην Ελλάδα πιστεύουν πώς επιτελούν έργο αλληλεγγύης και υποστήριξης προς τους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες...

Subcategories

14.09.2017: Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ (ΠΗΓΗ: ΤasTV/Πέλλα)
27.09.2017: Ο Καθηγ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΓΙΑΛΛΟΥΡΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ
You are here: Home Άρθρα ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Μετανάστευση