06.01.2011: ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ, ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

τοu Μάρκου Παντελίδη

Τον τελευταίο καιρό, ζούμε όλοι μας μια υποκριτική ευαισθησία στο θέμα των «μεταναστών». Κάποιοι, που θέλουν να αποκαλούνται «αντιρατσιστές» και «ανθρωπιστές», αποκαλούν άλλους «ρατσιστές», γιατί εκφράζουν άποψη ή διαφωνία, πάνω σε θέματα επιδοματικής πολιτικής, ανάρμοστης συμπεριφοράς, αλλά και διάκρισης μεταξύ όλων αυτών και των Ελλήνων Κυπρίων, που αιτούνται οποιουδήποτε βοηθήματος από το κράτος.

06.02.2011: ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Μετά από τις δηλώσεις της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, η οποία το Νοέμβριο του 2010, είχε καταφερθεί κατά του πολυπολιτισμού, μετά τις τοποθετήσεις Σαρκοζί περί αποτυχημένων μοντέλων συνύπαρξης, έρχεται άλλη μια διαπίστωση αποτυχίας ως προς το πολυπολιτισμικό μοντέλο και την έξωθεν και άνωθεν επιβολή του στις ευρωπαικές κοινωνίες. Αυτή τη φορά δια δηλώσεων του πρωθυπουργού της Μεγ. Βρετανίας, ο οποίος είπε δίχως περιστροφές ότι το μοντέλο αυτό έχει αποτύχει και πρέπει τώρα να αναθεωρηθούν οι σχετικές πολιτικές.

06.03.2011: ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣΤΙΓΑ

του Θεόδωρου Ορέστη *

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Ελλάδα σήμερα  είναι η αυταρχική επιβολή, δύο ιδεολογικών γραμμών-δογμάτων: Της πολυπολιτισμικότητας(multiculturalism), μίας πολιτικής ιδεολογικής στάσης όπου έχει σαν κύριο σκοπό, την προσπάθεια επιβολής της  πολιτισμικής διαφορετικότητας των νομιμοποιημένων ή μη παράνομα εισελθόντων μεταναστών, υπό τον ψευδομανδύα της «ενσωμάτωσης» αλλά και την υποβάθμιση-μείωση της κυρίαρχης  πολιτισμικής και ιστορικής ταυτότητας της πλειοψηφίας. Και του μεταμοντερνισμού(postmodernism) ή εθνομηδενισμού.

06.02.2014: ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ''ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ''

του Νίκου Χειλαδάκη*

Την καταπληκτική αποκάλυψη ότι οι εκατοντάδας χιλιάδες λαθρομετανάστες προωθούνται από οργανωμένο κρατικό τουρκικό κύκλωμα στην Ελλάδα, αποκαλύπτει ένα φοβερό δημοσίευμα της εβδομαδιαίας τουρκικής επιθεώρησης Aksyon, (τεύχος 03.02.2014). Στο δημοσίευμα αυτό αποκαλύπτεται ότι μια από τις μεγαλύτερες τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, η Jitem, της τουρκικής στρατοχωροφυλακής, είναι αυτή που μεταφέρει επί καθορισμένων διαδρομών τους λαθρομετανάστες προς την χώρα μας. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτεται στο ίδιο άρθρο, ακόμα και η τουρκική ακτοφυλακή δεν έχει κανένα δικαίωμα να επέμβει σε αυτές τις επιχειρήσεις μεταφοράς λαθρομεταναστών της Jitem. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει η αποκαλυπτική αυτή έρευνα της τουρκικής επιθεώρησης, κάθε χρόνο περίπου 150.000 λαθρομετανάστες από πολλές μουσουλμανικές χώρες της Ασίας και της βορείου Αφρικής, συγκεντρώνονται στην Τουρκία...

06.03.2016: SOS > Η ΑΣΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Σε κατάσταση πολιορκίας, μια φάση πριν την κήρυξη στρατιωτικού νόμου, κηρύσσει η κυβέρνηση ολόκληρες περιοχές της χώρας, μεταξύ των οποίων και ένα τμήμα της Αττικής, για να αντιμετωπίσουν αυτό που προκάλεσαν με την αδυναμία τους: Την μεγαλύτερη εισβολή  που έχει δεχθεί η ελληνική χερσόνησος από την εποχή της καθόδου των Σλάβων τον 8ο αιώνα. Όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές των στρατιωτικών Επιτελείων, ομάδα αξιωματικών επεξεργάζεται ήδη το τι θα συμβεί μόλις κηρυχθούν οι περιοχές αυτές (μιλάνε για ανατολικό Αιγαίο, βόρειο Ελλάδα και Αττική, περιοχές που συγκεντρώνουν το 60% του πληθυσμού) σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης...

Subcategories

14.09.2017: Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ (ΠΗΓΗ: ΤasTV/Πέλλα)
27.09.2017: Ο Καθηγ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΓΙΑΛΛΟΥΡΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ
You are here: Home Άρθρα ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Μετανάστευση