08.02.2014: Ο ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΣ ΣΥΡΙΖΑ

του Παναγιώτη Αποστόλου*

Προ ημερών, το ανθρωπόμορφο τέρας από το Πακιστάν, Αχμέτ Βακάς, που το καλοκαίρι του 2012 κακοποίησε απάνθρωπα τη Μυρτώ, καταδικάστηκε σε ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη. Όμως, η ομολογία, η συγγνώμη και η καταδίκη του τέρατος δεν θα επαναφέρουν ποτέ τη ζωντάνια και τη φλόγα για ζωή στην μικρή Ελληνοπούλα. Δε θα δώσουν ποτέ πια το χαμόγελο στην οικογένειά της, που ζει και θα εξακολουθεί να ζει το δράμα της. Και όμως, κάποιος ξενοδόχος της Πάρου είχε στη δούλεψή του αυτό το εγκληματικό μεταναστευτικό «μπουμπούκι». Κάποιος λοιπόν, «Έλληνας» εμπιστεύθηκε την περιουσία και την ασφάλειά του σε ένα Πακιστανό και πιθανότατα απέρριψε Έλληνες που ευχαρίστως θα αναλάμβαναν την εργασία του κηπουρού, εργασία που εκτελούσε ο αλλοδαπός. Αυτός ο «Έλληνας» είναι ο ηθικός αυτουργός μαζί με όλες τις κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης, οι οποίες «άνοιξαν τα σύνορα» μετατρέποντας την Ελλάδα σε ξέφραγο αμπέλι και «μάζεψαν» στην πατρίδα μας κάθε καρυδιάς καρύδι....

08.08.2012: ΕΛΛΗΝΙΚΗ (;) ΑΡΙΣΤΕΡΑ & ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Μετά από την απροκάλυπτη συμπαράσταση στην παρανομία που μαστίζει την Αθήνα, που εκφράζεται μέσα από ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, εμείς οι κάτοικοι του Κέντρου της Αθήνας, ακομμάτιστοι, αλλά ενεργοί πολίτες, αισθανόμαστε βαθιά θιγόμενοι, και για τον λόγο αυτό χρωστάμε επιτέλους μία απάντηση σε όλους αυτούς που χρόνια τώρα δουλεύουν για την καταστροφή της πόλης και της χώρας κρυμμένοι  πίσω από ένα δήθεν «αριστερό» προσωπείο «ανθρωπισμού» και «αλληλεγγύης». Η Αριστερά κατάφερε να γίνει το καλύτερο δεκανίκι του καπιταλισμού και της παγκοσμιοποίησης κάνοντας έναν λυσσαλέο αγώνα και οργανώνοντας άπειρες προβοκάτσιες προκειμένου να εγκαταστήσει στην χώρα τους δουλέμπορους και τα πλήθη που αυτοί μετέφεραν.

08.12.2011: ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

του Πανίκου Ελευθερίου*

Πάμπολλες φορές στο παρελθόν, γράψαμε ότι στην Κύπρο του σήμερα, όλα τα ευτράπελα μπορεί να τα συναντήσει κανείς.  Σε σχετικά πρόσφατο άρθρο μου, αναφέρθηκα στον απόλυτο εφιάλτη που βιώνει ο Κυπριακός Ελληνισμός, επί προεδρίας Δημήτρη Χριστόφια.  Φαίνεται όμως ότι ακόμα κι εμείς οι "ακραίοι", που δεν συμπλέουμε με την "σωφροσύνη"  των  "σοφών ηγετών" (αυτών που μας έφεραν στο σημερινό μας κατάντημα), δεν θα μπορούσαμε ποτέ να συλλάβουμε το μέγεθος των κακών που μας περίμεναν.

08.11.2010: ΕΣΠΑΣΕ Η ΣΙΩΠΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

του Μάριου Δημητρίου

Σε γραμμή ανοικτής πολιτικής σύγκρουσης για το καυτό ζήτημα της μετανάστευσης στην Κύπρο, βρίσκονται πλέον οι αντιρατσιστικές δυνάμεις και οι οργανώσεις που θεωρούν τη μεγάλη πλειοψηφία των ξένων μεταναστών ως «τον Δούρειο Ίππο, μέσω του οποίου η Τουρκία προοδευτικά θα αλώσει και το ελεύθερο τμήμα της πατρίδας μας». Την εβδομάδα που πέρασε, το πολιτικό θερμόμετρο στο θέμα αυτό ανέβηκε κατακόρυφα, με τη συγκέντρωση της Τρίτης, 2 Νοεμβρίου 2010, στο ξενοδοχείο Atrium Zenon, στη Λάρνακα, με θέμα «Η απειλή της λαθρομετανάστευσης».

09.04.2016: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ - ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ!

του Ευριπίδη Μπίλλη*

Εδώ που έφτασε η κατάσταση, ούτε το άνοιγμα της Βαλκανικής οδού λύνει το πρόβλημα, ούτε είναι δυνατή η απέλαση από την Ελλάδα των σκορπισμένων παντού εκατοντάδων χιλιάδων οικονομικών μεταναστών. Γιατί ακόμα και αν ήταν δυνατή, θα έδιωχνες έναν, και δύο θα έστελνε ο χαλίφης Ερντογάν,  από τα εκατομμύρια που ήδη υπάρχουν και προστρέχουν συνεχώς εκεί, προσκαλούμενοι ή όχι. Ούτε βεβαίως η αστεία αποστολή Ελλήνων παρατηρητών στην Τουρκία για να επιτηρούν δήθεν περίπου 1.000 χιλιόμετρα των ακτών της Μικράς Ασίας κτλ, λύνει το πρόβλημα. Μία λογική και μοναδική λύση υπάρχει για να σωθεί  ο Ελληνισμός. 

Subcategories

14.09.2017: Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ (ΠΗΓΗ: ΤasTV/Πέλλα)
27.09.2017: Ο Καθηγ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΓΙΑΛΛΟΥΡΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ
You are here: Home Άρθρα ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Μετανάστευση