01.11.2012: ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ''ΑΓΩΝΑ'' ΓΙΑ ''ΑΝΟΙΧΤΗ'' ΕΛΛΑΔΑ Ο ΣΟΡΟΣ

Πρίν από δυόμιση χρόνια, μαζί με την οικονομική κρίση και τα μνημόνια, πρωτοπαρουσιάστηκε στην Ελλάδα και ο Τζωρτζ Σόρος, που μέχρι τότε ενδημούσε στις περιοχές ένθεν και εκείθεν του Καυκάσου. Πολλοί ειναι αυτοί που ισχυρίσθηκαν πως η πράσινη ανάπτυξη του Γιώργου Παπανδρέου στην πραγματικότητα ήταν μία διευκόλυνση "μπάσιματος" του Σόρος, ένα γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από τις μετέπειτα επαφές Παπανδρέου- Σόρος.

02.02.2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΨΗΦΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η ελληνική δικαιοσύνη αποδεικνύεται μάλλον ρεαλιστικότερη της πολιτικής εξουσίας. Αντισυνταγματικό έκρινε το Συμβούλιο της Επικρατείας το νόμο 3838/2010 που δίνει το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι, στις νομαρχιακές και τις δημοτικές εκλογές, σε μετανάστες που διαμένουν στη χώρα μας.Έτσι, η επταμελής σύνθεσης το Δ΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας παρέπεμψε το ζήτημα προς οριστική κρίση στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου.

02.05.2013: Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΟΒΟΣ > ΒΟΣΤΩΝΗ Η ΑΘΗΝΑ

Μια νέα υπόθεση «Βοστώνης» φοβάται η Ελληνική Αστυνομία, η οποία, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καρφί», έχει εντείνει τις παρακολουθήσεις ισλαμιστών που μένουν κυρίως στην Αθήνα και θεωρούνται ακραίων απόψεων. Η πρόσφατη αιματηρή επίθεση στην αμερικανική μεγαλούπολη, η αποκάλυψη από την καναδική αστυνομία δικτύου της Αλ Κάιντα, που ήθελε να τοποθετήσει βόμβες σε τρένα, αλλά και οι συλλήψεις ακραίων ισλαμιστών, που έγιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα σε Ιταλία, Γερμανία και Γαλλία, χτύπησαν εκ νέου καμπανάκι στις ελληνικές αρχές. «Είμαστε χώρα τράνζιτ μεγάλου αριθμού μεταναστών από ισλαμικές χώρες, ενώ είναι μεγάλος και ο αριθμός των μουσουλμάνων που μένουν ήδη στη χώρα. Από την εφαρμογή του “Ξένιου Δία” και τη δημιουργία των κέντρων κράτησης έχουν αυξηθεί οι αντιδράσεις πολλών ακραίων κύκλων, που ενισχύουν ακραίες αντιλήψεις», επισημαίνει ανώτερος αξιωματικός της ΕΛΑΣ, που αποκαλύπτει πως τόσο η Κρατική Ασφάλεια όσο και η Αντιτρομοκρατική έχουν αυξήσει τις παρακολουθήσεις ατόμων που έχουν μεγάλη επιρροή στους μουσουλμάνους.

02.03.2012: ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Γνωρίζαμε πως η κυβέρνηση Παπαδήμου θα κυβερνούσε για περιορισμένο χρόνο και με συγκεκριμένη αποστολή. Και πάντως, σίγουρα όχι για να νομοθετήσει σκανδαλωδώς ευμενείς διατάξεις για τους αποφυλακισθέντες εγκληματίες λαθρομετανάστες και για τους διακινητές λαθρομεταναστών, την ώρα που η χώρα βουλιάζει, και εξ' αιτίας των πολυπολιτισμικών ιδεοληψιών κάποιων.

 

02.07.2012: ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ (4)

του Βασίλη Μαρτζούκου*

Εάν η ροή μεταναστών προς την Ευρώπη συνεχισθεί με τους τρέχοντες έστω ρυθμούς και η ευρωπαϊκή μεταναστευτική πολιτική δεν μεταβληθεί, είναι προφανής μία αυξανομένη και τελικά μη αναστρέψιμη μετάβαση σε ένα ευρωπαϊκό πληθυσμό ξένης προελεύσεως πολύ πριν από την λήξη του 21ου αιώνα με ότι αυτό συνεπάγεται για τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό όπως τον γνωρίζουμε (Δυτικές πολιτιστικές και κοινωνικές κατακτήσεις, αξίες και πρότυπα). Η Ιστορία καταρρίπτει τις θεωρίες «διανοουμένων» περί πολυπολιτισμικών κρατών και κοινωνιών, αφού κατά το παρελθόν μόνο ταραχώδεις πολυπολιτισμικές αυτοκρατορίες υπήρξαν και αυτές δεν διακυβερνήθηκαν δημοκρατικά αλλά με σιδηρά πυγμή. Χώρες όπως οι Η.Π.Α., δίχως μακραίωνη ιστορία και συσταθείσες από μετανάστες, αποτελούν διαφορετική περίπτωση. Ακόμη πάντως και στις εν λόγω χώρες κοινοί συνεκτικοί δεσμοί όπως το Δυτικό σύστημα αξιών, η Αγγλική γλώσσα και η καλλιέργεια εθνικής συνειδήσεως, απαιτούνται και επιβάλλονται.

Subcategories

14.09.2017: Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ (ΠΗΓΗ: ΤasTV/Πέλλα)
27.09.2017: Ο Καθηγ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΓΙΑΛΛΟΥΡΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ
You are here: Home Άρθρα ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Μετανάστευση