08.05.2012: ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α. - Π.Α.Κ. - Κ.Ε.Α. ΣΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Διεξήχθη στις 8 Μαίου στη Λάρνακα το συνέδριο για τις απειλές που αντιμετωπίζει σήμερα η Κύπρος, με τη συμμετοχή του ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α. και των τριών μειζόνων αντικατοχικών οργανώσεων της Μεγαλονήσου: Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης, Κίνηση Σωτηρίας της Κύπρου και Παγκύπριο Αντικατοχικό Κίνημα. Το συνέδριο, αρχικά να σημειωθεί πως έτυχε ευρυτάτης προβολής από τα κυπριακά ΜΜΕ.

23.02.2012: ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου στην Αθήνα (Παλαιά Βουλή) το συνέδριο του ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α. με τίτλο ''Η ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ''. Το συγκεκριμένο συνέδριο, με ομιλητές τους Πρόδρομο Εμφιετζόγλου, Φαήλο Κρανιδιώτη, Παναγιώτη Αποστόλου και Δημήτρη Κωνσταντακόπουλο, συμπίπτοντας με την νέα δανειακή σύμβαση και τις δραματικές στιγμές που διέρχεται η χώρα, κατέστη άκρως επίκαιρο.

10.11.2011: ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α. KAI Κ.Ε.Α. ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Συνέδριο στη Λάρισα διοργάνωσε στις 10 Νοεμβρίου 2011 το ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α., σε συνεργασία με το Κ.Ε.Α., με θέμα τις εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο, την τουρκική συμπεριφορά έναντι της Ελλάδος και της Κύπρου, με ειδική αναφορά στα όσα συμβαίνουν στη Θράκη, και την ορθή στρατηγική που θα έπρεπε να ακολουθήσουν Αθήνα και Λευκωσία έναντι του αναθεωρητισμού της Άγκυρας. Μίλησαν ο τ. υπουργός Στέλιος Παπαθεμελής, ο πρόεδρος του Κ.Ε.Α. Κρίνος Μακρίδης, ο αντιπρόεδρος της Πανελ. Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων Γιάννης Κουρριανίδης και ο πρόεδρος του ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α. Σταύρος Καρκαλέτσης.

14.12.2010: ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α. - RIEAS ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκε στις 14.12.2010 στην Αθήνα το συνέδριο των ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α. και RIEAS, με θέμα την μελλοντική δομή της ευρωπαικής ασφάλειας. Ενώπιον ενός ακροατηρίου αποτελούμενου κατά βάσιν από διπλωμάτες και ειδικούς σε θέματα ασφάλειας, οι εισηγητές κάλυψαν ολόκληρο το φάσμα του κεφαλαίου ''ασφάλεια'', με ιδιαίτερη έμφαση στις ελληνικές και προεκτατικά τις ευρύτερες ευρωπαικές προτεραιότητες.

11.10.2011: ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤ. ΜΕΣΟΓΕΙΟ

Ως απολύτως επιτυχημένο χαρακτηρίστηκε από πολιτικούς αλλά και δημοσιογραφικούς κύκλους το συνέδριο του ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α. της 11ης Οκτωβρίου στην Αθήνα, με θέμα τις εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο και την ευρύτερη Μέση Ανατολή, που έγινε σε συνεργασία με την ΄΄ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ΄΄ και το RIEAS. Στην κατάμεστη αίθουσα της Παλαιάς Βουλής παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι:

14.09.2017: Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ (ΠΗΓΗ: ΤasTV/Πέλλα)
27.09.2017: Ο Καθηγ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΓΙΑΛΛΟΥΡΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ
You are here: Home ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α. Εκδηλώσεις