01.11.2012: ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΩΡΑ!

της Μαρίας Νεγρεπόντη

Όσοι ζουν στην Ελλάδα και παρακολουθούν, έστω και αποσπασματικά, το δράμα του λαού της, που διαιωνίζεται και εντείνεται, χωρίς καμιά  ελπίδα βελτίωσης στον ορίζοντα,  συνειδητοποιούν ότι η κατάσταση δεν μπορεί να εξακολουθήσει. Ότι δεν πάει άλλο, και κάτι πρέπει να γίνει κατεπειγόντως.  Γιατί, είτε οι εκάστοτε αρμόδιοι ψεύδονται ενσυνειδήτως, είτε βαυκαλίζονται ότι οι όποιες ελπίδες τους μπορεί να γίνουν πραγματικότητα. Ωστόσο πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε ότι  τα πράγματα, αν κάτι δεν αλλάξει, θα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.

01.11.2013: ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ

Το φιλοσαμαρικό Antinews βλέπει πως ''κάτι καλό πάει να γίνει, το κυβερνητικό στρατόπεδο έδειξε πυγμή στο θέμα της Χρυσής Αυγής, σε οικονομικό επίπεδο ξεκολλάει η χώρα και έρχονται επενδυτές, ενώ ξεπαγώνουν οι σχέσεις με τη Ρωσία''. Φυσικά διαφωνούμε με όλα τα παραπάνω, έχει όμως ενδιαφέρον η συνέχεια της ανάρτησης του Antinews, αφού υποστηρίζεται πως η κυβέρνηση έχει ακόμη κολλήματα στο παρελθόν. Δείχνει να κάνει στρατηγικά λάθη, που αν δεν τα διορθώσει θα της κοστίσουν και δύσκολα θα αναστρέψει την κατάσταση που πάει να διαμορφωθεί. ''Κι όμως, έχει τις δυνατότητες να το κάνει, ο Σαμαράς είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε τομές, όμως, υπάρχουν πολλά βαρίδια'', γράφεται ενδεικτικά.

02.01.2014: Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

του Νικολάου Πέππα*

Το θέμα της συμβολής της τεχνολογίας στην οικονομία και ουσιαστικά στην οικονομική ανάπτυξη είναι κεφαλαιώδους σημασίας για τις Ένοπλες Δυνάμεις και το ελληνικό Έθνος γενικώτερα. Αποτελεί ακράδαντη πεποίθηση κάθε Έλληνα ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν το τελευταίο και πιο σταθερό στήριγμα του Έθνους. Η Ελλάδα δυστυχώς δεν βρίσκεται απλά σε κρίση, είναι σε «ακήρυχτο πόλεμο» λόγω της οικονομίας αλλά και της γεωστρατηγικής της θέσης. Είμαι πλέον βέβαιος ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις, για μια ακόμα φορά, θα καταφέρουν να κάνουν περισσότερα με λιγότερα. Ο κρατικός προϋπολογισμός που ψηφίστηκε στη Βουλή περιστέλλει τις δαπάνες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κατά 787 εκατομμύρια ευρώ, που αντιστοιχεί σε μείωση περίπου 20%...

01.12.2013: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

του Παναγιώτη Αποστόλου*

Η σημερινή Ελλάδα των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων δεν έχει καμιά σχέση με την Ελλάδα που γνωρίζαμε. Οι μνημονιακές κυβερνήσεις των Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά έχουν φτωχοποιήσει τον λαό μας και εξακολουθούν καθημερινά με την πολιτική που ασκούν, μια πολιτική που υποτάσσεται απόλυτα στις παράλογες απαιτήσεις της Μέρκελ και του ΔΝΤ, να εξαθλιώνουν περαιτέρω τους πολίτες της πατρίδος μας. Έτσι, η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε μια χώρα όπου οι πολίτες της έχουν φτάσει στα όρια της κατάθλιψης και δεν έχουν κανένα μα κανένα λόγο για να χαμογελούν. Σε αυτό τα κατάχλωμο και ζοφερό τοπίο, μοναδική αναλαμπή το τελευταίο διάστημα, ήταν η πρόκριση της Εθνικής μας ομάδος του ποδοσφαίρου στο παγκόσμιο κύπελλο του 2014, το οποίο θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας. Αυτό το γεγονός, πιστεύω το χάρηκαν όλοι οι Έλληνες, ασχέτως εάν είναι ποδοσφαιρόφιλοι ή όχι. Αυτή η πρόκριση επετεύχθη επί της Ρουμανίας και το πρώτο λιθαράκι τοποθετήθηκε κατά την τέλεση του πρώτου αγώνα, ο οποίος έγινε στο κατάμεστο γήπεδο ''Γεώργιος Καραϊσκάκης''.

02.01.2017: ΔΥΟ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Μετά από τα ρεβεγιόν, τις χαρές, τα πανηγύρια και την αισιοδοξία που δικαιολογημένα έχει κάθε Έλληνας πολίτης, επιστροφή ξανά στην καθημερινότητα. Καλές οι γιορτές, η λάμψη, τα φώτα, τα οικογενειακά γεύματα και οι όρκοι πίστης και αγάπης, όμως, έρχεται η στιγμή που όλα τελειώνουν και ξαναμπαίνουμε στο ίδιο τρυπάκι. Τι θα γίνει από εδώ και στο εξής; Που θα πάει η χώρα; Πώς θα κινηθούν τα οικονομικά κάθε οικογένειας και της Ελλάδας όλης; Τι σκέφτεται επιτέλους ο Τσίπρας και η παρέα του; Θα έρθει η απαλλαγή από την καταστροφική κυβέρνηση και υπάρχει επιτέλους ελπίδα σ’ αυτό τον τόπο; Εύλογες ερωτήσεις που εδώ και πολύ καιρό χρήζουν απαντήσεων, αλλά μπορεί και να μην υπάρχουν.

Subcategories

14.09.2017: Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ (ΠΗΓΗ: ΤasTV/Πέλλα)
27.09.2017: Ο Καθηγ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΓΙΑΛΛΟΥΡΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ