30.09.2012: ΣΑΜΑΡΑΣ > ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ!

Δημοσίευμα των ''New York Times'', υποστηρίζει πως οι Ευρωπαίοι ηγέτες βλέπουν στον Αντώνη Σαμαρά την τελευταία ελπίδα της Ελλάδας για σταθερότητα. Ωστόσο η εφημερίδα γράφει πως η διακυβέρνηση της χώρας δεν είναι διόλου διασκεδαστική υπόθεση. ''Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος η Ελλάδα να εγκαταλείψει το ευρώ” δήλωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα, τονίζοντας ωστόσο ότι οι όροι για την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη έχουν αυξανόμενο πολιτικό και οικονομικό κόστος. Η δική μας εκτίμηση: Το σύστηγμα Ομπάμα δεν θέλει έξωθεν κλυδωνισμούς και περιπέτειες στην Ευρωζώνη, την ώρα που δίνει τη δική του μάχη επιβίωσης απέναντι στους ρεπουμπλικάνους του Ρόμνει. Έτσι, εμφανίζονται δημοσιέυματα σαν το παραπάνω...

30.10.2012: TO NEO MNHMOΝIO - ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, το ''The Press Project'' ξεκίνησε τη δημοσίευση του μνημονίου σε μετάφραση - αυτού που σε λίγες ημέρες θα έρθει στη βουλή προς ψήφιση. Το κείμενο των 30.000 λέξεων περιγράφει ένα ασφυκτικό πλαίσιο μέτρων και υποχρεώσεων, που μπορεί να συνοψιστεί σε μόνο τρείς λέξεις: «Φέρτε τα λεφτά». Κάθε κεφάλαιο ξεκινάει με έναν όμορφο τίτλο όπως «για την αποτελεσματικότερη υγεία» και αμέσως μετά, περιγράφει μέτρα που θα διαλύσουν τον εσωτερικό κοινωνικό ιστό!

 

31.07.2012: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

του Παναγιώτη Αποστόλου*

Ως βόμβα μεγατόνων – για τους αφελείς και τους αδαείς - μπορούν να χαρακτηρισθούν τα όσα δήλωσε σε συνέντευξη που έδωσε στην παγκόσμιου κύρους Αμερικάνικη εφημερίδα New York Times, ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Παναγιώτης Ρουμελιώτης. Ο κ. Ρουμελιώτης, λοιπόν,  δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ξέραμε στο Ταμείο από την αρχή ότι το πρόγραμμα αυτό ήταν αδύνατο να εφαρμοστεί, επειδή δεν είχαμε κανένα, μα κανένα, επιτυχημένο παράδειγμα. Η τρόικα υποτίμησε τις αρνητικές επιδράσεις που θα είχε το φάρμακό της στην ελληνική οικονομία. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι οι μεγάλες περικοπές συνέβαλαν στο καθοδικό σπιράλ, αποδεκατίζοντας την οικονομική ζήτηση εντός της Ελλάδας. Το επιχείρημα που συνήθως χρησιμοποιείται από την τρόικα για να ασκήσει κριτική στην Ελλάδα -και για να αγνοήσει τα δικά της λάθη- είναι πως η βαθιά ύφεση οφείλεται στη μη εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων».

31.03.2014: ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΥ, Η ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΡΕΠΟΥΣΗ

του Παναγιώτη Αποστόλου*

Σύμφωνα με τα εγχώρια τσιράκια της Νέας Τάξεως Πραγμάτων, τους εκπροσώπους της αμερικανοκρατίας και της πιο χυδαίας μορφής παγκοσμιοποίησης, τα προβλήματα του ελληνικού λαού δεν έγκεινται στην εγκληματική εφαρμογή των Μνημονίων, η οποία εξαθλιώνει καθημερινά τον Ελληνικό λαό και έχει ήδη εκχωρήσει τα Κυριαρχικά Δικαιώματα της πατρίδος μας. Το πρόβλημά μας είναι ο … μιλιταρισμός (!!!) που εμποτίζουμε τα παιδιά μας και ως εκ τούτου πρέπει να παραγραφεί η Ιστορία μας και να καταργηθούν οι παρελάσεις και στη συνέχεια φυσικά και οι ίδιες οι Εθνικές Επέτειοι (δηλώσεις Ρεπούση ανήμερα 25ης Μαρτίου 2014). Πρόβλημα για τα φερέφωνα της παγκοσμιοποίησης είναι το απελευθερωτικό μήνυμα που εκπέμπει η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου και εναντίον της σημερινής κατοχής μας από τους Νεοναζί της Μέρκελ και τα εσωτερικά ανδράποδα Σαμαρά και Βενιζέλου.

Subcategories

14.09.2017: Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ (ΠΗΓΗ: ΤasTV/Πέλλα)
27.09.2017: Ο Καθηγ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΓΙΑΛΛΟΥΡΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ