04.01.2014: ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ κε ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ

''Θυμηθείτε: Καλύτερα να χάσει ο Σαμαράς μια μάχη παρά τον πόλεμο!'', αναφέρει το πλέον φίλα κείμενο στον πρωθυπουργό site, το (με ενίοτε πολύ ενδιαφέρουσες αναλύσεις) Αntinews, μόνο που (δική μας εκτίμηση...) για την συγκυβέρνηση των μνημονίων έχουν χαθεί και η μάχη και ο πόλεμος. Ο Σαμαράς διέπραξε ένα πελώριο λάθος: Έδωσε ζωτικό πολιτικό ''χώρο'' στην πλέον αποκρουστική μορφή του ΠΑΣΟΚ (βλέπε και το σχετικό άρθρο του συνεργάτη του ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α. Παναγιώτη Αποστόλου περί κοινών σημείων ΠΑΣΟΚ και χαρακτηριστικών εγκληματικής οργάνωσης), σε βαθμό που να έχουμε πρωθυπουργό (Σαμαρά) και πρωθυπουργεύοντα (Βενιζέλο). Και αυτό θα στοιχίσει...

04.02.2016: ΣΥΡΙΖΑ > ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΗΣ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

του Δημ. Κωνσταντακόπουλου*

Η πραγματικότητα εκδικείται. Επτά μόνο μήνες μετά την ταπεινωτική συνθηκολόγηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-Αν.Ελλ. απέναντι στον “φασισμό” της εποχής μας, εκπροσωπούμενο στην Ευρώπη από το Κουαρτέτο των Δανειστών, η ελληνική κοινωνία υποχρεώνεται να ξαναμπεί στον δρόμο της εξέγερσης, που εγκατέλειψε το 2012, για να ακολουθήσει τον ψεύτικο, όπως αποδείχθηκε, ήλιο του ΣΥΡΙΖΑ. Το κάνει γιατί νοιώθει, βαθιά μέσα της, ότι είναι μόνο έτσι που μπορεί να επιβιώσει.

04.04.2014: ΕΝΑΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΔΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Κάτι δεν πάει καλά με τον πρωθυπουργό της χώρας, ειδάλλως δεν εξηγείται η παρέμβασή του, δύο μόλις 24ωρα μετά τις αποκαλύψεις για την υπόθεση Μπαλτάκου που οδήγησαν στην παραίτηση του τέως γενικού γραμματέα της κυβέρνησης. Ο Αντώνης Σαμαράς έστειλε το μήνυμα ότι δεν θα επιτρέψει ποτέ σε καμιά εγκληματική οργάνωση να γίνει ρυθμιστής της πολιτικής μας ζωής και τόνισε: «Είμαι εκείνος ο οποίος πολέμησα εξαρχής τη Χρυσή Αυγή, σκληρότερα από οποιοδήποτε άλλο». Η δική μας απορία: Από τους τόσους συμβούλους του, δεν βρίσκεται ένας να του πει πως αυτές του οι δηλώσεις δείχνουν έμμεσα αλλά καθαρά πως δεν αποκλείεται διόλου να ευσταθούν τα υπό Μπαλτάκου λεχθέντα; Ο Σαμαράς σπεύδει να πει πως ναι, έχω πρόβλημα μαζί τους!

04.03.2013: ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ & ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ

του Λεωνίδα Αποσκίτη*

Είμαστε σε μια ταραγμένη μεταβατική εποχή, όπου έχουν καταρρεύσει δραματικά όλοι οι θεσμοί συλλογικής πίστης του νεώτερου δυτικού κόσμου. Τα μαζικά μέσα προπαγάνδας και παραπληροφόρησης προσπαθούν καθημερινά να μας πείσουν για το αναπόφευκτο της «παγκοσμιοποίησης» και ότι όλα γίνονται τυπικά και νόμιμα με την αποδοχή των παθητικοποιημένων (από τους ίδιους) λαϊκών μαζών. Για πρώτη φορά στην ιστορία αποσκοπείται και επιχειρείται μιας τεράστιας έκτασης χειραγώγηση των υποκειμένων της ιστορίας, των λαών και των πολιτών, χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία μαζικού «υπνωτισμού» και mind control.

04.07.2015: ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΑΝΤΕ ΦΕΤΟΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ ΕΚΕΙ

Δεκάδες διεθνείς προσωπικότητες από πολλές χώρες του κόσμου υπογραμμίζουν τη σημασία του αγώνα που δίνουν οι ‘Ελληνες για την εθνική τους κυριαρχία και την αξιοπρέπειά τους, τονίζουν την παγκόσμια σημασία ενός ελληνικού «’Οχι» και καλούν τους πολίτες της Ευρώπης και του κόσμου να βοηθήσουν την Ελλάδα κάνοντας φέτος στη χώρα αυτή τις διακοπές τους. Την εκστρατεία ξεκίνησε η διεθνής «Πρωτοβουλία των Δελφών» (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., The Delphi Initiative – You tube), , για την αναζήτηση εναλλακτικών στον «ευρωφιλελευθερισμό» και την αποτροπή νέου πολέμου στην Ευρώπη.

Subcategories

14.09.2017: Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ (ΠΗΓΗ: ΤasTV/Πέλλα)
27.09.2017: Ο Καθηγ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΓΙΑΛΛΟΥΡΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ