04.09.2016: ΟΥΤΟΠΙΕΣ, ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ...ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ!

του Παναγιώτη Αποστόλου

 Η αντίστροφη μέτρηση για τα επιτελεία των κόμματων άρχισε και μαζί τους έχει αρχίσει ο “Γολγοθάς” των πολιτών, οι οποίοι καλούνται μέσα σε 150 μέρες να πληρώσουν στα ταμεία 30 δις ευρώ για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις της χώρας μας προς τους δανειστές! Ο “μαύρος” Σεπτέμβρης είναι πλέον εδώ,  και άλλο τόσο κοντά είναι η Διεθνής Έκθεση της Θεσσαλονίκης, στην οποία τα δύο παλαιά κόμματα του Καθεστώτος των επαχθών και επονείδιστων Μνημονίων θα συναγωνιστούν για το ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα!

04.10.2012: ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ...

του Παναγιώτη Αποστόλου*

Δυστυχώς, σ΄αυτή τη χώρα, η ατιμωρησία δημιουργεί πάντα κακά προηγούμενα για όλους τους μελλοντικούς Πρωθυπουργούς, οι οποίοι προεκλογικά «παραμυθιάζουν» με ασύστολα και ανεφάρμοστα ψεύδη τον Ελληνικό λαό, σε μια προσπάθεια υφαρπαγής της ψήφου του. Βεβαίως, την τακτική αυτή δεν ήταν δυνατόν να αποφύγει και ο νυν Πρωθυπουργός της πατρίδας μας, ο Αντώνης Σαμαράς. Κατά το παρελθόν σε άρθρα μου, πολλές φορές επεσήμανα ανεφάρμοστα ψεύδη που απηύθυνε στους Έλληνες ψηφοφόρους ο κ. Σαμαράς, προκειμένου να εκλεγεί Πρωθυπουργός.

04.11.2013: ΔΙΑΡΚΗΣ Η ANOΔΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Δημοσκόπηση με σταθμισμένο δείγμα της ιστοσελίδας του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, στην οποία ψήφισαν 1423 χρήστες άνω των 18 ετών, φέρει τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή να προηγείται με 22%! Σημασία έχει ότι η δημοσκόπηση ολοκληρώθηκε πριν από τα τραγικά γεγονότα της περασμένης Παρασκευής με την δολοφονία των δύο νεών στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου και τον βαρύ τραυματισμό ενός τρίτου που έχει προκαλέσει πανελλήνια συγκίνηση και κύμα συμπάθειας προς το εθνικιστικό κόμμα που βάλλεται πανταχόθεν. Η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 25 Οκτωβρίου και ολοκληρώθηκε το βράδυ της 29ης Οκτωβρίου. Ψήφισε σταθμισμένο δείγμα 1.423 χρήστών, ηλικίας  και στη συντριπτική τους πλειοψηφία (87%) ήταν άνδρες.

04.10.2013: O ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ

Πάγωσε όλη η Ελλάδα στο άκουσμα της είδησης της μη προφυλάκισης, έστω και με περιοριστικούς όρους, των Κασιδιάρη, Παναγιώταρου, Μίχου. Και αυτό γιατί από το Σαββάτο το πρωί καλλιεργήθηκε η εντύπωση ότι υπήρχαν στοιχεία που ήταν καταλυτικά και οδηγούσαν, με μαθηματική ακρίβεια, στη φυλακή όλων των συλληφθέντων. Και η εντύπωση αυτή δεν καλλιεργήθηκε ούτε από τον κ. Δένδια ούτε από τον εξαιρετικά σοβαρό και συγκροτημένο Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Αθανασίου, οι οποίοι γνώριζαν ότι η εξέλιξη της προδικασίας βρίσκεται πλέον στα χέρια της Δικαιοσύνης. Μόνο που οι «εγκέφαλοι» του Μαξίμου θεώρησαν τις συλλήψεις ως ευκαιρία για να τονωθεί το προφίλ του Πρωθυπουργού και να τις χρησιμοποιήσουν στην κατεύθυνση δημιουργίας ενός πολωτικού κλίματος. Γιατί στο βάθος του μυαλού τους, βρίσκονται πάντα οι εκλογές.

05.06.2013: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ - Η ΚΥΠΡΟΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ

Η ''Συμμαχία Πολιτών'' στην Κύπρο καλεί όλους τους πολίτες σε ανοιχτό δημόσιο διάλογο, με θέμα ''Το μνημονιακό μέλλον της Κύπρου και το παράδειγμα της Ελλάδος''. Ομιλητές, σε σειρά εκδηλώσεων είναι ο πρόεδρος της ''Συμμαχίας Πολιτών'' Γιώργος Λιλλήκας, ο συγγραφέας - δημοσιογράφος και συνεργάτης του ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α. Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος, ο νομικός Ανδρέας Αγγελίδης και ο οικονομολόγος Στέλιος Πλατής. Χθες 4 Ιουνίου έλαβε χώρα με επιτυχία εκδήλωση στη Λεμεσσό και σήμερα ακολουθεί νέα στη Λάρνακα (ώρα 19:00, ξενοδοχείο Sun Hall). Ομιλητές: Γιώργος Λιλλήκας, Ανδρέας Αγγελίδης, Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος, ενώ ακολουθεί και τρίτη εκδήλωση στη Λευκωσία. Θεωρούμε πως στις κρίσιμες αυτές ώρες, καθένας από μας οφείλει να αναλάβει, ατομικά και συλλογικά, την ευθύνη που του αναλογεί, δίνοντας το παρόν ώστε να αποτραπεί στην Κύπρο αυτό που ήδη συμβαίνει στην μητροπολιτική Ελλάδα. 

 

 

Subcategories

14.09.2017: Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ (ΠΗΓΗ: ΤasTV/Πέλλα)
27.09.2017: Ο Καθηγ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΓΙΑΛΛΟΥΡΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ